Niké generálnym partnerom belasých aj v ročníku 2024/25

Dve silné značky spoja sily aj v novej sezóne.

ŠK Slovan Bratislava pokračuje v spolupráci s generálnym partnerom Niké. Dve silné značky aj v novom ročníku 2024/25 spájajú sily, belasí budú logo Niké opäť hrdo nosiť na prednej strane svojich dresov.

Najstaršia stávková spoločnosť na Slovensku, ktorá na trhu pôsobí už od roku 1991, je dlhodobým partnerom najúspešnejšieho slovenského klubu. Niké je neoddeliteľnou súčasťou úspešnej éry belasých so šiestimi majstrovskými titulmi v rade a pravidelnými účasťami v európskych pohárových súťažiach.

S prestížnou značkou spojíme sily aj v novej sezóne 2024/25. Niké zostáva generálnym partnerom ŠK Slovan Bratislava.

„Naše partnerstvo s Niké si ceníme veľmi vysoko, a sme veľmi šťastní, že v našej spolupráci pokračujeme aj v sezóne 2024/25. Niké zostáva naším generálnym partnerom, a oproti predošlom ročníku ešte navyšuje svoje partnerské plnenie. Ako dve silné značky sme navzájom úzko previazaní a sme presvedčení, že naša spolupráca je prínosná pre obe strany. My i Niké sme na Slovensku najúspešnejšími v svojej oblasti, a spolu sme ešte silnejší. Veríme, že spoločne dosiahneme aj vďaka podpore Niké ďalšie významné úspechy,“ povedal Ivan Kmotrík ml., generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava.

„Som veľmi rád, že spolupráca s futbalovým Slovan pokračuje aj ďalej. Je to logické vyústenie a to z viacerých dôvodov. Jednotky patria k sebe. Niké je najväčšou a najstaršou stávkovou spoločnosťou na Slovensku, Slovan je najúspešnejším slovenským futbalovým tímom. A navyše, k Slovanu mám aj osobný vzťah, keďže som v okolí Tehelného poľa vyrastal. Od malička som veľkým fanúšikom belasých a každý úspech, či prípadný neúspech aj emotívne prežívam. Verím, že spoločné partnerstvo, ktoré trvá od roku 2010 prinesie Slovanu ďalšie radostné chvíle tak na domácej ako aj európskej scéne,“ povedal Ing. Roman Berger, generálny riaditeľ Niké.

Logo Niké sa aj v novom ročníku objaví na prednej strane našich dresov, na reklamných plochách či klubových grafikách. Klub so svojím generálnym partnerom dlhodobo spolupracuje aj na ďalších projektoch i aktivitách.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Títo permanentkári získajú ako kompenzáciu 50-percentnú zľavu.
UEFA potvrdila našu európsku súpisku.
Takto sa písala história!

Neprehliadnite

Prvá fáza predaja potrvá do pondelka do 10:00.
Prvá fáza predaja sa spúšťa v piatok.
Evidujeme obrovský nárast záujmu o permanentky.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.