Slovan a Inter sa dohodli na vzájomnej spolupráci

Dohoda sa týka využívania areálu na Pasienkoch.

ŠK Slovan Bratislava a FK Inter Bratislava sa dohodli na vzájomnej spolupráci. Jej hlavným bodom je využívanie tréningového a zápasového zázemia v areáli na Pasienkoch.

Podstatou dohody medzi klubmi je snaha vzájomne si vyjsť v ústrety a podať Interu pomocnú ruku, zvlášť pri jeho postupe do III. najvyššej súťaže a vyšších nárokoch na infraštruktúru v rámci zápasov prvého tímu.

Tešíme sa, že bratislavské kluby našli medzi sebou spoločnú reč, a veríme, že táto spolupráca prinesie pozitíva pre oba kluby a futbalových fanúšikov.

Belasí majú v súčasnosti na Pasienkoch tréningové zázemie a druholigová juniorka tam hráva svoje súťažné zápasy. Od novej sezóny pribudnú na Pasienky dočasne aj tréningy a zápasy A-tímu a dorastencov Interu Bratislava.

Zástupcovia oboch klubov sa dohodli na spolupráci, ktorá sa začne už 15. júna, keď Inter odohrá na hlavnom štadióne Pasienky svoj záverečný ligový zápas aktuálnej sezóny s Dunajskou Lužnou.

Počas najbližšej sezóny bude môcť aj Inter Bratislava využívať tréningové zázemie na Pasienkoch pre svoje A-mužstvo a dorasty. Prvý tím žlto-čiernych, ktorý postúpil do tretej najvyššej súťaže, bude na hlavnom štadióne v nadchádzajúcom ročníku hrať svoje súťažné stretnutia. Dorastenci budú mať na tréningy i zápasy k dispozícii plochu s umelou trávou.

ŠK Slovan bude plochy na Pasienkoch využívať v rovnakej miere ako doteraz, čiže budú k dispozícii na tréningy A-mužstva, mládeže, žien, a taktiež na súťažné zápasy juniorského tímu v druhej najvyššej súťaži.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Tigran Barseghjan bol opäť gólovým hrdinom belasých.
Vstupenky sa predávajú vo forme vouchera.
Názory trénerov po zápase 7. kola Niké ligy FC DAC 1904 Dunajská Streda – ŠK Slovan Bratislava (1:2).

Neprehliadnite

Tigran Barseghjan bol opäť gólovým hrdinom belasých.
Vstupenky sa predávajú vo forme vouchera.
Nemáte permanentku, ale chceli by ste si ju zaobstarať pre seba alebo svojich blízkych na nasledujúcu sezónu 2025/2026?

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Nike

Hlavný partnerMain partner

Grafobal
Millioneo

Zlatí partneriGold partners

Intergroup
Grafobal Group
© 2024 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.