Primátor Bratislavy privítal majstrovský tím Slovana

Vstupenka na zápas bude platiť aj ako lístok na MHD.

V pondelok v poobedňajších hodinách privítal primátor Bratislavy Matúš Vallo v Primaciálnom paláci majstrovské mužstvo Slovana s realizačným tímom. Majstrovský pohár Niké ligy tak našiel svoje miesto v jednom najvýznamnejších miest nášho mesta priamo v Primaciálnom paláci. Primátor Bratislavy Matúš Vallo pogratuloval nášmu mužstvu k zisku už 30 titulu a zaželal Slovanu ďalšie úspechy nielen v domácich súťažiach, ale aj európskych.

„V mene hlavného mesta SR Bratislavy a celej fanúšikovskej bratislavskej komunity, ktorá je tu naozaj veľká, vám chcem poblahoželať k zisku titulu a poďakovať vám za to, že ďalej budujete  túto legendárnu značku Slovan. Slovan naďalej vyhráva tituly, na ktoré  boli celé generácie fanúšikov Slovana zvyknutí“, privítal hráčov a realizačný tím Slovana a poďakoval sa im priamo primátor Bratislavy Matúš Vallo.

Mesto Bratislava a futbalový klub ŠK Slovan Bratislava nadviazali novú spoluprácu, ktorú odštartovali príjemným stretnutím v Primaciálnom paláci.

Primátor Matúš Vallo zároveň predstavil ďalší krok vzájomnej spolupráce medzi mestom Bratislava a Slovanom, ktorí naši fanúšikovia určite s radosťou privítajú. Fanúšikovia so zakúpenou vstupenkou na zápas Slovana sa pohodlne dostanú na zápas a zo zápasu MHD a vstupenka na zápas bude zároveň platným lístkom na MHD.
„Sme radi, že môže aj Bratislava podať pomocnú ruku a od júla bude vstupenka na futbalový zápas Slovana platiť aj ako vstupenka na mestskú hromadnú dopravu. Konkrétne tri hodiny pred zápasom a dve hodiny po zápase. Zároveň posilníme MHD na večerné zápasy, aby ľudia nemuseli dlho čakať a bez problémov sa dostali domov. Myslím si, že je to dobrý krok, ktorý pomôže mestu, ľuďom, ktorí bývajú v okolí štadióna, ale v prvom rade fanúšikom Slovana“, vysvetlil formu spolupráce Matúš Vallo.

Generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík sa poďakoval primátorovi a venoval mu belasý dres s menom a číslom 1. Primátor zároveň dostal osobné pozvanie na domáce zápasy Slovana.
„V mene celého klubu veľmi pekne ďakujeme za pozvanie do Primaciálneho paláca, ktoré si vážime a ceníme a vnímame to ako veľké ocenenie našej práce za uplynulú sezónu. Znamená to pre nás veľmi veľa a je to záväzok do nadchádzajúceho ročníka, aby sme tu opäť o rok stáli a hrdo reprezentovali nielen klub, ale aj Bratislavu. Zároveň ďakujem v mene fanúšikov Slovana za ústretový krok mesta Bratislavy a to previazaním vstupenky na domáci zápas Slovana priamo s cestovným lístkom v MHD a takisto posilnením dopravy. Je to veľký benefit pre našich fanúšikov, ktorí to určite veľmi ocenia. Veľmi si vážim, že sme spoločne naši cestu k vzájomnej spolupráci, podobne ako v iných európskych mestách a futbalových kluboch. Som rád nielen za samotný klub, ale najmä za našich fanúšikov, pretože oni sami vnímajú fakt, že Slovan je aj Bratislava a Bratislava je aj Slovan“, poďakoval generálny riaditeľ Ivan Kmotrík.

 

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Tigran Barseghjan bol opäť gólovým hrdinom belasých.
Vstupenky sa predávajú vo forme vouchera.
Názory trénerov po zápase 7. kola Niké ligy FC DAC 1904 Dunajská Streda – ŠK Slovan Bratislava (1:2).

Neprehliadnite

Tigran Barseghjan bol opäť gólovým hrdinom belasých.
Vstupenky sa predávajú vo forme vouchera.
Nemáte permanentku, ale chceli by ste si ju zaobstarať pre seba alebo svojich blízkych na nasledujúcu sezónu 2025/2026?

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Nike

Hlavný partnerMain partner

Grafobal
Millioneo

Zlatí partneriGold partners

Intergroup
Grafobal Group
© 2024 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.