Slovan uzavrel významné medzinárodné partnerstvo s Millionero

Millionero sa stáva novým hlavným partnerom ŠK Slovan Bratislava.

ŠK Slovan Bratislava s radosťou oznamuje uzavretie nového významného medzinárodného partnerstva. Novým hlavným partnerom najúspešnejšieho slovenského klubu sa stáva spoločnosť Millionero.

Millionero je platforma, ktorá ponúka jedno z používateľsky najprívetivejších prostredí na obchodovanie s kryptomenami. Na trhu pôsobí od roku 2021 a pôsobí primárne v Európe i v Ázii. V čoraz rozvinutejšom svete obchodovania s kryptomenami si získala obľubu vďaka svojej vysokej úrovni bezpečnosti i dostupnosti ako začiatočníkov, tak aj pre znalcov tohto prostredia.

ŠK Slovan v podobe Millionero získava historicky prvého veľkého zahraničného partnera, ktorý sa objaví aj na rukáve dresov našich hráčov v nadchádzajúcej sezóne 2024/25.

„Sme nesmierne šťastní, že naša spoločnosť sa stáva hlavným partnerom ŠK Slovan Bratislava, rekordného slovenského majstra a pravidelného účastníka európskych pohárových súťaží. Millionero získava vďaka partnerstvu so Slovanom väčšiu viditeľnosť na slovenskej i medzinárodnej futbalovej scéne, z čoho sa nesmierne tešíme,“ hovorí Syed Suleman Kazim, CEO spoločnosti Millionero.

„Je pre nás cťou, že v podobe Millionero získavame silného partnera s medzinárodnou pôsobnosťou. Toto partnerstvo je pre nás nesmierne významné po viacerých stránkach. Predstavuje výsledok dlhodobého úsilia a rokovaní, ktoré nás doviedli k úspešnému koncu. Zároveň je dôkazom, že meno Slovana Bratislava pozitívne rezonuje aj mimo Slovenska, a o partnerstvá s klubom sa zaujímajú aj zahraničné spoločnosti,“ povedal Tomáš Ružička, obchodný riaditeľ ŠK Slovan Bratislava.

Millionero operuje aj na slovenskom trhu, kde užívateľom ponúka služby ako okamžité obchodovanie s kryptomenami, obchodovanie s pákovým efektom či copy trading s možnosťou kopírovať obchody tých najlepších obchodníkov. Prostredie platformy je užívateľsky jednoduché a samotné transakcie prebiehajú pri najvyššej miere bezpečnosti.

 

 

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Tigran Barseghjan bol opäť gólovým hrdinom belasých.
Vstupenky sa predávajú vo forme vouchera.
Názory trénerov po zápase 7. kola Niké ligy FC DAC 1904 Dunajská Streda – ŠK Slovan Bratislava (1:2).

Neprehliadnite

Tigran Barseghjan bol opäť gólovým hrdinom belasých.
Vstupenky sa predávajú vo forme vouchera.
Nemáte permanentku, ale chceli by ste si ju zaobstarať pre seba alebo svojich blízkych na nasledujúcu sezónu 2025/2026?

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Nike

Hlavný partnerMain partner

Grafobal
Millioneo

Zlatí partneriGold partners

Intergroup
Grafobal Group
© 2024 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.