Belasí reprezentanti krôčik od historického úspechu

Do osemfinále ME 2024 zasiahli všetci traja slovanisti.

Traja slovanisti zasiahli do nedeľňajších osemfinálových zápasov majstrovstiev Európy 2024 v Nemecku. Všetci nastúpili v základných zostavách svojich tímov.

Juraj Kucka David Strelec boli v základnej jedenástke Slovenska v súboji s Anglickom. A práve naši hráči sa významne podieľali na prvom góle stretnutia. Kuco vyhral dôležitý hlavičkový súboj a David Strelec presnou prihrávkou pripravil gólovú koncovku pre Ivana Schranza. David bol v druhom polčase sám blízko ku gólu, jeho lob z diaľky však preletel ako ponad brankára Pickforda, tak aj tesne vedľa brány.

David Strelec strávil na ihrisku 61 minút, Juraj Kucka 81 minút. Obaja tak už z lavičky sledovali nešťastný záver zápasu, v ktorom Slováci inkasovali v nadstavenom čase a následne aj v úvode predĺženia, a s turnajom sa tak rozlúčili.

Guram Kašia vo večernom súboji Gruzínska so Španielskom priviedol svoj tím na ihrisko s kapitánskou páskou. Aj Gruzínci v úvode šokovali favorita, keď sa ujali vedenia 1:0. Do prestávky inkasovali vyrovnávajúci gól, a v druhom polčase ďalšie tri. Napriek prehre 1:4 dosiahli aj s Guramom historický úspech a z turnaja odišli so vztýčenou hlavou.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Títo permanentkári získajú ako kompenzáciu 50-percentnú zľavu.
UEFA potvrdila našu európsku súpisku.
Takto sa písala história!

Neprehliadnite

Prvá fáza predaja potrvá do pondelka do 10:00.
Prvá fáza predaja sa spúšťa v piatok.
Evidujeme obrovský nárast záujmu o permanentky.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.