Ďakujeme, Jardo!

Jaromír Zmrhal opúšťa belasé rady.

Jaromír Zmrhal po troch sezónach opúšťa belasé rady. Český univerzál v belasom odohral dokopy cez 130 zápasov a podieľal sa na viacerých úspechoch klubu.

Jaromír Zmrhal prišiel do hlavného mesta Slovenska v lete 2021 z talianskej Brescie, odkiaľ hosťoval v Mladej Boleslavi. Za Slovan odohral celkom 80 ligových zápasov, v ktorých vsietil 13 gólov. Štatisticky najlepšie mu vyšiel úvodný ligový ročník s bilanciou 8 gólov a 4 asistencie. Ďalšie štarty zbieral v európskych pohároch, v ktorých bol pri viacerých kľúčových momentoch. Svojím centrom bol na začiatku gólovej akcie pri našom presnom zásahu v posledných sekundách predĺženia nezabudnuteľného zápasu s Mostarom a prihral na vyrovnávajúci gól Aleksandarovi Čavričovi doma s Lille.

Český univerzál v belasom nastúpil okrem stopérskeho postu prakticky všade v poli. Z pôvodnej pozície krídelníka sa presunul na ľavý kraj obrany, alternoval však aj vyššie v ofenzíve či v strede. Prispel k zisku troch titulov, k trom účastiam v Európskej konferenčnej lige i k dvom postupom do jej jarného play-off.

Po vypršaní kontraktu sa cesty Slovana Bratislava a Jaromíra Zmrhala rozchádzajú. Jardo by mal pokračovať vo svojej kariére v cyperskom Apollon Limassol.

„Jaromírovi Zmrhalovi by sme sa veľmi radi poďakovali za všetko, čo pre Slovan v uplynulých troch sezónach odviedol. Vážime si, že sa vždy dokázal prispôsobiť aktuálnym potrebám mužstva a dokázal naskočiť aj mimo svojho pôvodného postu. Futbalový život prináša aj zmeny, čo je úplne normálne. Otázka Jaromírovej budúcnosti v našom klube bola dlhšie otvorená, napokon sa naše cesty po vypršaní kontraktu rozchádzajú. Do budúcna mu samozrejme želáme všetko dobré,“ povedal Ivan Kmotrík ml., generálny riaditeľ klubu.

Jaromírovi Zmrhalovi týmto ešte raz ďakujeme za všetko, čo pre Slovan odviedol, a želáme všetko dobré v ďalšej kariére i osobnom živote.  

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Títo permanentkári získajú ako kompenzáciu 50-percentnú zľavu.
UEFA potvrdila našu európsku súpisku.
Takto sa písala história!

Neprehliadnite

Prvá fáza predaja potrvá do pondelka do 10:00.
Prvá fáza predaja sa spúšťa v piatok.
Evidujeme obrovský nárast záujmu o permanentky.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.