Mak: Neviem sa dočkať európskej atmosféry na Tehelnom poli

Róbert Mak si vôbec prvýkrát zahral na Tehelnom poli v belasom drese.

Prvýkrát vybehol na miesto, kde túžil vždy raz nastúpiť, v drese klubu, v ktorom odmalička vyrastal, a má k nemu silný vzťah. Róbert Mak na 3. júla 2024 určite nezabudne. Síce zatiaľ ešte v príprave, no aj tak zažil vydarený domáci debut za Slovan.

Práve Robo Mak totiž vsietil náš víťazný gól v zápase s Petržalkou. Náležite sa z neho tešil a široko sa usmieval ešte dlho po skončení stretnutia. Treba dodať, že pozitívnu energiu mu dodali aj fanúšikovia a deti, s ktorými sa po zápase dlho fotil.

„Veľmi som sa tešil. Aj keď to bol ešte prípravný zápas, každý vie, čo pre mňa tento moment znamená. Som veľmi rád, že som dokázal skórovať. V predošlých troch dueloch mi to nevyšlo, no Tehelné pole je mi azda súdené,“ povedal Róbert Mak.

Už budúcu stredu nás čaká dôležitejšia skúška. Zápas, ktorý môže o mnohom napovedať, aj preto sa naň naše mužstvo poctivo chystá. Samozrejme, hovoríme o úvodnom súboji 1. kola kvalifikácie Ligy majstrov s FC Struga, ktorý odohráme doma 10. júla o 19:00.

„Neviem sa už dočkať. Veľmi by som si prial, aby prišlo čo najviac ľudí. Viem, aká býva na Tehelnom poli atmosféra na európskych zápasoch, a verím, že aj teraz bude skvelá. Za každého fanúšika budeme radi. Nás všetkých, čiže Slovan, čaká veľmi dôležitý zápas,“ pokračoval 33-ročný Bratislavčan.

Róbert Mak prezradil, s akým číslom dresu bude v belasom hrávať. „Nechám si číslo 21. Už som s ním dal gól, možno bude moje šťastné. Verím, že gólový debut čo najskôr príde aj v súťažných zápasoch.“

V podobe dlhoročného slovenského reprezentanta prišla na Tehelné pole veľká osobnosť. Róbert Mak si to uvedomuje a je odhodlaný pomôcť klubu, v ktorom rozbiehal svoju mimoriadne úspešnú kariéru, pretkanú veľkými šampionátmi a špičkovými ligami.

„Chcem dať Slovanu všetko, čo je v mojich silách. Za áčko som tu ešte nikdy nehral, je to pre mňa niečo nové, a teším sa z toho. Verím, že ako tím budeme v novej sezóne úspešní.“

V novej sezóne sa v belasom môžete tešiť na viaceré dlhoročné opory slovenskej reprezentácie. V jednom mužstve sa stretnú hneď tri významné postavy poslednej dekády – spolu s Róbertom Makom a Vladimírom Weissom ml. to bude samozrejme aj Juraj Kucka.

Práve Mak a Weiss predviedli v súboji s Petržalkou viacero vydarených ofenzívnych akcií, vrátane tej gólovej. „S Vladom sme odohrali nejaké tie roky v reprezentácii, vieme, čo od seba môžeme očakávať. Je to veľmi kvalitný a platný hráč. Teším sa, že hráme spolu, a verím, že nám to bude dobre fungovať,“ uzavrel Róbert Mak.

Vstupenky na zápas so Strugou (streda 10. júla o 19:00) si zakúpite pohodlne online na vstupenky.skslovan.com alebo cez mobilnú aplikáciu ŠK Slovan

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Títo permanentkári získajú ako kompenzáciu 50-percentnú zľavu.
UEFA potvrdila našu európsku súpisku.
Takto sa písala história!

Neprehliadnite

Prvá fáza predaja potrvá do pondelka do 10:00.
Prvá fáza predaja sa spúšťa v piatok.
Evidujeme obrovský nárast záujmu o permanentky.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.