Ako je to s kamenným fanshopom?

Vyvíjame maximálne úsilie pre otvorenie fanshopu v čo najkratšom čase.

Uvedomujeme si, že celá belasá rodina už netrpezlivo očakáva otvorenie nového kamenného fanshopu na štadióne Tehelné pole. Otvorene vás chceme informovať, v akom stave sa súčasnosti nachádza jeho výstavba.

V prvom rade sa vám ospravedlňujeme, že fanshop ešte nebude otvorený na prvý zápas novej sezóny s FC Struga. Robíme konkrétne kroky a procesy na to, aby sme urýchlili jeho budovanie, a aby ste si mohli nakúpiť dresy či klubové produkty priamo v predaji na Tehelnom poli.

Čo je dôvodom omeškania?

Žiaľ, stavebné práce zbrzdili viaceré okolnosti mimo našej priamej kontroly. V súčasnosti totiž máme zabezpečený ako tovar do predajne, tak aj zazmluvnených zamestnancov nového fanshopu. Po produktovej i personálnej stránke sme už dlhšie pripravení na otvorenie novej kamennej predajne.

Pomyselným kameňom úrazu však boli stavebné procesy, ktoré z dôvodu neočakávaných okolností nenapredovali tak, ako bolo pôvodne naplánované. Stavebné práce sa komplikovali, pretože prvotná predikcia bola iná než skutočná realita v priestoroch, kde sa bude fanshop nachádzať.

To, čo sme mohli priamo sami ako klub ovplyvniť, sme pripravili a dokončili. Zostáva nám len počkať na dokončenie stavebných prác, aby sme mohli plynule prejsť k finálnemu dokončeniu predajne a naskladneniu tovaru. V tejto chvíli už boli jednotlivé prekážky či komplikácie odstránené, a práce prebiehajú s dôrazom na čo ich najrýchlejšie dokončenie.

Vyvíjame maximálne úsilie, aby bol fanshop otvorený v čo najkratšom možnom čase. O presnom termíne vás budeme informovať, hovoríme však o rozsahu týždňov, nie mesiacov.

Dresy či produkty zatiaľ cez e-shop

Ešte raz sa vám ospravedlňujeme a vopred vám ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť. Do otvorenia kamennej predajne môžete naďalej využívať na kúpu dresov či suvenírov náš e-shop na adrese shop.skslovan.com alebo dočasný fanshop na námestí štadióna v deň zápasu.   

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Títo permanentkári získajú ako kompenzáciu 50-percentnú zľavu.
UEFA potvrdila našu európsku súpisku.
Takto sa písala história!

Neprehliadnite

Prvá fáza predaja potrvá do pondelka do 10:00.
Prvá fáza predaja sa spúšťa v piatok.
Evidujeme obrovský nárast záujmu o permanentky.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.