ORLEN novým strieborným partnerom ŠK Slovan Bratislava

ŠK Slovan rozširuje svoju partnerskú štruktúru ďalšou novou spoluprácou.

ŠK Slovan Bratislava rozširuje svoju partnerskú štruktúru ďalšou novou spoluprácou. Novým strieborným partnerom klubu sa stáva sieť čerpacích staníc ORLEN, ktorá sa čoraz úspešnejšie etabluje na slovenskom trhu.

Známe červeno-biele logo skupiny ORLEN sa objaví na reklamných plochách ŠK Slovan Bratislava i v partnerskej štruktúre. Jedna z najrýchlejšie rastúcich sietí čerpacích staníc na Slovensku sa zaradí medzi významných partnerov najúspešnejšieho slovenského klubu.

„Sme veľmi radi, že ORLEN sa stáva naším novým strieborným partnerom. Pre Slovan ako najúspešnejší slovenský klub je vždy česť spájať sily s ambicióznymi značkami a tými najlepšími vo svojom odvetví. Sieť čerpacích staníc ORLEN na slovenskom trhu neustále rastie a oslovuje čoraz viac spokojných zákazníkov. Tešíme sa, že sa v tomto partnerstve stretávajú dve silné značky, a sme presvedčení, že naša spolupráca bude prínosná pre obe strany,“ vyhlásil Tomáš Ružička, obchodný riaditeľ ŠK Slovan Bratislava.

Sieť čerpacích staníc ORLEN vstúpila na Slovensko v roku 2019, keď otvorila svoju prvú stanicu v Malackách. Spokojným zákazníkom ponúka okrem palív Efecta s čistiacim účinkom aj prémiové palivá Verva i široký sortiment občerstvenia v gastronomickom koncepte Stop Cafe. Pre motoristov sú k dispozícii jej vlastné tankovacie karty EASY a BUSINESS i mobilná aplikácia s viacerými výhodami.

V rámci posledných rokov je ORLEN jednou z najrýchlejšie rastúcich sietí čerpacích staníc na Slovensku. Momentálne na našom území prevádzkuje 95 čerpacích staníc, čím sa radí do štvorice najväčších sietí na Slovensku. Okrem klasických staníc s obsluhou prevádzkuje aj samoobslužný koncept ORLEN Express. Nadnárodná skupina ORLEN v súčasnosti operuje v siedmich európskych krajinách (Poľsko, Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko a Litva), a celkovo prevádzkuje viac než 3500 čerpacích staníc.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Títo permanentkári získajú ako kompenzáciu 50-percentnú zľavu.
UEFA potvrdila našu európsku súpisku.
Takto sa písala história!

Neprehliadnite

Prvá fáza predaja potrvá do pondelka do 10:00.
Prvá fáza predaja sa spúšťa v piatok.
Evidujeme obrovský nárast záujmu o permanentky.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.