So vstupenkou či permanentkou s MHD na Slovan zdarma

Táto novinka platí už od zápasu s FC Struga.

Zápasy ŠK Slovan Bratislava na Tehelnom poli budú pre fanúšikov od novej sezóny 2024/25 ešte dostupnejšie. Novinka sa týka jednoduchšej dopravy ako na zápas, tak aj zo štadióna naspäť domov.

Vstupenka na súťažné zápasy belasých i permanentka na celý ročník bude totiž pred výkopom i po jeho skončení zároveň slúžiť aj ako lístok na bratislavskú MHD.

Možnosť bezplatne sa so vstupenkou či permanentkou dopraviť na štadión budete mať tri hodiny pred oficiálnym výkopom stretnutia a dve hodiny po jeho skončení. Pri ceste na štadión či z neho naspäť domov sa pri kontrole cestovných lístkov stačí preukázať platnou vstupenkou, resp. permanentkou v elektronickej či tlačenej podobe.

Táto novinka platí už od zajtrajšieho zápasu 1. kola kvalifikácie Ligy majstrov s FC Struga.

Súčasťou dohody medzi ŠK Slovan Bratislava a Dopravným podnikom Bratislava bude aj možnosť posilnenia dopravy zo štadióna po skončení zápasov s vyššou očakávanou návštevou a so záverečným hvizdom v neskorších večerných, resp. nočných hodinách pri nižšej frekvencii či ukončení bežných denných spojov bratislavskej MHD.

Pre bezplatné cestovanie so vstupenkou či permanentkou môžete využiť jedny z viacerých zastávok MHD v blízkosti štadióna Tehelné pole.

V pešej dostupnosti štadióna sa nachádzajú zastávky Bajkalská (linky č. 39, 53, 60, 61, 63, 75, 78, 98) či Nová doba (električka č. 4 a autobusy č. 53, 75 a 98).

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Títo permanentkári získajú ako kompenzáciu 50-percentnú zľavu.
UEFA potvrdila našu európsku súpisku.
Takto sa písala história!

Neprehliadnite

Prvá fáza predaja potrvá do pondelka do 10:00.
Prvá fáza predaja sa spúšťa v piatok.
Evidujeme obrovský nárast záujmu o permanentky.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.