Permanentkárom predlžujeme predkupné právo do piatkovej polnoci

Prinášame aj návod, ako si uplatniť predkupné právo.

Držiteľom celosezónnych permanentiek predlžujeme predkupné právo na kúpu vstupeniek na odvetu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov s NK Celje. Permanentkári si môžu svoje predkupné právo uplatniť do piatka 26. júla do 23:59.

Do tohto termínu majú permanentkári garantované ako svoje miesto, tak aj zľavu oproti zvýhodnenej cene z prvej fázy predaja vstupeniek.

Pre tento krok sme sa rozhodli z dôvodu technických komplikácií, ktoré sa vyskytli pri uplatňovaní predkupných práv na kúpu vstupeniek na zápas s Celje. ŠK Slovan počas leta spustil novú mobilnú aplikáciu i samostatnú podstránku na predaj vstupeniek a permanentiek, rovnako sme zmenili ticketingového partnera.

Ospravedlňujeme sa fanúšikom i našim permanentkárom za spôsobené komplikácie pri uplatnení predkupného práva či kúpe vstupenky. Dennodenne spoločne s naším ticketingovým partnerom vyvíjame maximum pre odstránenie počiatočných nedostatkov. Cieľom novej mobilnej aplikácie či samostatnej podstránky totiž bolo a je uľahčiť vám kúpu vstupeniek a priniesť nové možnosti, ktoré sme doteraz nemali k dispozícii. Vďaka mobilnej aplikácii si môžete vstupenky nakupovať v predpredaji výhodnejšie a nemusíte si ich tlačiť, pretože ich máte pohodlne uložené v zákazníckom konte. Vieme, že sa ešte môžeme zlepšiť, a robíme pre to maximum.

Vzhľadom na to, že nás viacerí permanentkári kontaktovali s problémami pri uplatnení predkupného práva, sme sa rozhodli predĺžiť ho do piatkovej polnoci. Prinášame vám aj návod, ako si predkupné právo viete uplatniť.

Návod na uplatnenie predkupného práva

1. Mobilná aplikácia ŠK Slovan Bratislava

a. Ak nemáte ešte v appke priradenú permanentku, tak urobte nasledovné kroky:

Prihláste sa do appky (ak nemáte ešte vytvorené konto, tak si ho v appke vytvorte) a spravte toto:

1. Kliknite na „Vstupenky“
2. V hornej lište na „Zakúpené“
3. Zvoľte „Permanentky“ a kliknite na „Pridať permanentku“
4. Zadajte číslo permanentky a overovací kód. Číslo permanentky a overovací kód sa nachádza na zadnej strane permanentky vľavo hore.
5. Kliknite na „Overiť“ a následne sa Vám permanentka pridá do appky.
6. Po priradení permanentky do appky kliknite na „Vstupenky“ a následne na „Rezervácie“. Tu sa Vám zobrazí pripravené miesto na predkupné právo. Následne vypíšte povinné údaje, odsúhlasíte podmienky a potvrdíte úhradu, kde prebehne presmerovanie na platobnú bránu a zrealizujete úhradu.
7. Po úspešnej úhrade sa Vám v appke v sekcii „Vstupenky“ a v záložke „Zakúpené“ zobrazí už Vaša vstupenka.

b. Ak už máte priradenú permanentku v appke, tak urobte nasledovné kroky:

1. Kliknite v appke na „Vstupenky“ a následne na „Rezervácie. Tu sa Vám zobrazí pripravené miesto na predkupné právo. Následne vypíšte povinné údaje, odsúhlasíte podmienky a potvrdíte úhradu, kde prebehne presmerovanie na platobnú bránu a zrealizujete úhradu.
2. Po úspešnej úhrade sa Vám v appke v sekcii „Vstupenky“ a v záložke „Zakúpené“ zobrazí už Vaša vstupenka.

2. Nákup cez vstupenky.skslovan.com alebo ticketportal.sk

Prihláste sa pod svojím kontom cez vstupenky.skslovan.com alebo www.ticketportal.sk a urobte nasledovné:

1. Kliknite na „Moje objednávky“ a následne na „Permanentky“
2. Dole kliknite na „Predkupné právo“
3. Zobrazia sa pripravené miesta na predkupné právo, potrebné zakliknúť miesto, ktoré chce uplatniť/zakúpiť, následne zakliknúť všetky súhlasy a potvrdiť „Zaplatiť“.
4. Vypísať povinné údaje, potvrdiť a následne prebehne presmerovanie na platobnú bránu, kde je potrebné zrealizovať úhradu
5. Po úspešnej platbe Vám na e-mail bude odoslaná elektronická vstupenka a zároveň si ju môžete nájsť aj vo svojom konte.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Títo permanentkári získajú ako kompenzáciu 50-percentnú zľavu.
UEFA potvrdila našu európsku súpisku.
Takto sa písala história!

Neprehliadnite

Prvá fáza predaja potrvá do pondelka do 10:00.
Prvá fáza predaja sa spúšťa v piatok.
Evidujeme obrovský nárast záujmu o permanentky.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.