Vypredáme Tehelné pole? Pozývame vás aj do fanzóny

Pozývame vás na odvetu s Celje.

Pred ŠK Slovan Bratislava je jeden z kľúčových zápasov futbalového leta. Belasí v utorok 30. júla o 20:30 vyzvú na Tehelnom poli NK Celje, s ktorým v prvom zápase v Slovinsku remizovali 1:1. Zverenci Vladimíra Weissa st. môžu doma spečatiť postup do tretieho kvalifikačného kola Ligy majstrov, čím by si zaistili európsku jeseň.

V tejto chvíli je na zápas s Celje predaných cez 10 000 vstupeniek.

Slovan vo štvrtok spustil druhú fázu predaja vstupeniek. Fanúšikovia si môžu vstupenky zakúpiť cez novú mobilnú aplikáciu klubu i cez samostatnú podstránku vstupenky.skslovan.com.

„Naši fanúšikovia boli vynikajúci a verím, že v odvete ich bude na Tehelnom poli 22-tisíc,“ povedal Róbert Mak bezprostredne po prvom meraní síl v Celje. Slovanisti v ňom ukázali ohromného tímového ducha i nezlomnosť. Rýchlo prehrávali, a potom hrali vyše hodinu v početnom oslabení. Aj napriek nepriaznivému priebehu to zvládli na výbornú a odviezli si nádejnú remízu 1:1.

„V ťažkých chvíľach nám opäť pomohli naši fanúšikovia, ktorí boli fantastickí. Verím, že v odvete zaplnia Tehelné pole, a poženú nás dopredu,“ vyhlásil David Strelec, ktorý bol v Celje na konci krásnej gólovej akcie, na ktorej sa podieľali aj kapitán Weiss a spomínaný Robo Mak.

Motto do odvety je úplne jasné. Ten, kto v nej zvíťazí, postúpi ďalej, a zaistí si súboj s lepším z dvojice APOEL FC/Petrocub. Postup by zároveň znamenal istotu európskej pohárovej jesene. Je teda naozaj o čo hrať, a dá sa očakávať, že po prvom zápase bude mať druhý duel patričný náboj.

O zábavu bude postarané už pred samotným výkopom. Fanúšikovia už podvečer môžu zavítať do fanzóny na námestí štadióna Tehelné pole, ktorá sa otvorí dve a pol hodiny pred výkopom. Opäť sa v nej môžete tešiť na množstvo aktivít pre deti i dospelých, súťaže i pestrú ponuku občerstvenia, ktorú obohatia foodtrucky. Už pred zápasom sa môžete spolu s rodinou či priateľmi dobre naladiť na veľké futbalové predstavenie, ktoré sa začne o 20:30. Ešte pred výkopom sme pre vás pripravili aj online vedomostný kvíz o skvelé ceny. 

Aj osemnásty duel Slovana v Európe v rade bude sledovať päťciferná kulisa. Takto pred rokom bol zápas druhého kvalifikačného kola Ligy majstrov so Zrinjski Mostar vypredaný. Zopakuje sa to aj teraz? Zabezpečte si svoje miesto čo najskôr a nenechajte si ujsť parádny európsky večer.

Vstupenky si už teraz zakúpite pohodlne online na https://vstupenky.skslovan.com/event/SK-SLOVAN-BRATISLAVA-vs-NK-CELJE

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Títo permanentkári získajú ako kompenzáciu 50-percentnú zľavu.
UEFA potvrdila našu európsku súpisku.
Takto sa písala história!

Neprehliadnite

Prvá fáza predaja potrvá do pondelka do 10:00.
Prvá fáza predaja sa spúšťa v piatok.
Evidujeme obrovský nárast záujmu o permanentky.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.