Tigran: Teším sa z návratu, verím, že v utorok bude plno

Tigran Barseghjan symbolicky otvoril gólový účet Niké ligy 2024/25.

Tam, kde minulý ligový ročník skončil, nový začal. Tigran Barseghjan sa po menšom zranení vrátil do základnej zostavy belasých, a už po piatich minútach otvoril gólový účet Niké ligy 2024/25. Naša ofenzívna opora sa už teší na utorkový večer s Celje, a praje si plný štadión.

Pred naším zápasom s Komárnom sa hrali úvodné dva duely nového ročníka Niké ligy, v Podbrezovej ani Skalici však góly nepadli. Tigran Barseghjan teda v piatej minúte premenenou penaltou otvoril gólový účet novej sezóny. Symbolicky tak urobil ako najlepší kanonier uplynulého ročníka, v ktorej si tento honor rozdelil s Róbertom Polievkom.

„Je samozrejme pekné, že sa mi podarilo skórovať. Verím, že sa mi to môže podariť aj v nasledujúcom zápase,“ hovorí Tigran Barseghjan.

Po tom, ako sme všetci tŕpli po generálke s Petržalkou, keď Tigran odišiel predčasne z ihriska, sme sa potešili z jeho návratu do hry. V Celje naskočil na záverečné minúty, s Komárnom bol v základnej zostave a odohral 65 minút. Bol lídrom našej ofenzívy a významne sa podieľal aj na našom víťaznom góle, keď naštartoval akciu s koncovkou Nina Marcelliho.

„Som veľmi šťastný, že som späť v hre. Ešte však chvíľu potrebujem, aby som bol späť v stopercentnej forme. Všetko v živote sa však deje z nejakého dôvodu,“ pokračoval arménsky krídelník.

Belasí zvládli vstup do nového ligového ročníka a nováčika zdolali rozdielom triedy. Po zápase sa tešili s viac než tromi stovkami našich fanúšikov, ktorí cestovali do Zlatých Moraviec. Naše mužstvo sa dobre naladilo na utorkovú odvetu s Celje, a v neskorom sobotňajšom večere ste v našej kabíne po stretnutí mohli badať veľa úsmevov.

„Získali sme dôležité tri body na úvod novej ligovej sezóny. Vieme však hrať aj lepšie, čo platí pre mňa i celý tím.“

Tigran Barseghjan sa teší na utorkový veľký večer, keď v bitke o postup v kvalifikácii Ligy majstrov vyzveme Celje. Vstupenky si môžete naďalej zakúpiť cez novú mobilnú aplikáciu klubu i cez samostatnú podstránku vstupenky.skslovan.com.

„Verím, že budeme hrať pred naším plným štadiónom. Potrebujeme našich fanúšikov, aby nás podporili a potlačili dopredu. Hráme predsa futbal pre nich,“ uzavrel Tigran.

 

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Tigran Barseghjan bol opäť gólovým hrdinom belasých.
Vstupenky sa predávajú vo forme vouchera.
Názory trénerov po zápase 7. kola Niké ligy FC DAC 1904 Dunajská Streda – ŠK Slovan Bratislava (1:2).

Neprehliadnite

Tigran Barseghjan bol opäť gólovým hrdinom belasých.
Vstupenky sa predávajú vo forme vouchera.
Nemáte permanentku, ale chceli by ste si ju zaobstarať pre seba alebo svojich blízkych na nasledujúcu sezónu 2025/2026?

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Nike

Hlavný partnerMain partner

Grafobal
Millioneo

Zlatí partneriGold partners

Intergroup
Grafobal Group
© 2024 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.