Tolič: Veľký európsky večer, už sa tešíme na sobotu

Marko Tolič bol jedným z hrdinov večera.

Veľký večer pre belasých. V odvetnom zápase zmietli Celje výsledkom 5:0 a zabezpečili si postup do tretieho kvalifikačného kola Ligy majstrov. Marko Tolič otvoril gólový účet večera.

Chorvátsky ofenzívny stredopoliar zužitkoval priamy kop po faule Vukliševiča na Davida Strelca, z ktorého rezultovala červená karta. „Máme tam na štandardky Vlada, Roba Maka či Kevina Wimmera, viacerých hráčov s výbornou kopacou technikou. Veril som si. Videl som, že priestor pred brankárom je preplnený. Len som povedal našim chalanom, ktorí stáli v druhom múre, aby sa nehýbali. Pre brankára bolo ťažké čokoľvek vidieť, a presne to sa mi podarilo využiť,“ opísal šťastný strelec svoj presný zásah.

Európske zápasy na Tehelnom poli sú akosi automaticky späté s dramatickými koncovkami, ktoré nám často priniesli eufóriu radosti. Teraz sme zažili iný večer. Bez drámy, s piatimi krásnymi gólmi a celozápasovým nadšením na ihrisku i v hľadisku.

„Teším sa, že som bol súčasťou tejto špeciálnej európskej noci. Pre všetkých belasých je to parádny zážitok. Hrali sme vo fantastickej atmosfére. Keď nastúpite pred takýmto publikom, tak sa vám hrá oveľa lepšie a ľahšie,“ vyznal sa Marko Tolič.

Jeden z hrdinov večera pridal ku gólu aj asistencie na presné zásahy Róberta Maka a Davida Strelca. „Som veľmi rád, že som pomohol tímu. Už v sobotu v lige som sa na ihrisku cítil dobre a veľmi ma potešilo, že som začal aj v tomto zápase. Podali sme výborný tímový výkon. Výsledok je absolútne zaslúžený. Na druhej strane, veľmi nám pomohla červená karta, ktorú Strelo vybojoval. Aj presilovku však treba vedieť využiť, čo sa nám podarilo. Toto je prvý krok, túžime po ďalších.“

Už v sobotu nás doma čaká úvodný domáci zápas Niké ligy s Podbrezovou, začíname o 20:30. So vstupenkou na zápas s APOEL FC máte vstup na Podbrezovú zdarma, stačí ju len priložiť k turniketu.

„Najprv treba myslieť v sobotu na Podbrezovú, a potom môžeme myslieť na ďalšie zápasy. Fanúšikovia boli na Celje naozaj fantastickí a veríme, že prídu aj v sobotu. Teraz je pre nás sobota prioritou, chceme doma vyhrať,“ uzavrel Marko Tolič.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Tigran Barseghjan bol opäť gólovým hrdinom belasých.
Vstupenky sa predávajú vo forme vouchera.
Názory trénerov po zápase 7. kola Niké ligy FC DAC 1904 Dunajská Streda – ŠK Slovan Bratislava (1:2).

Neprehliadnite

Tigran Barseghjan bol opäť gólovým hrdinom belasých.
Vstupenky sa predávajú vo forme vouchera.
Nemáte permanentku, ale chceli by ste si ju zaobstarať pre seba alebo svojich blízkych na nasledujúcu sezónu 2025/2026?

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Nike

Hlavný partnerMain partner

Grafobal
Millioneo

Zlatí partneriGold partners

Intergroup
Grafobal Group
© 2024 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.